press to zoom
Marketing Collateral Design
Marketing Collateral Design

Bag Branding

press to zoom
Marketing Collateral Design
Marketing Collateral Design

Bag Branding

press to zoom

press to zoom
1/9
verified.jpg
Screen-Shot-2020-06-15-at-10.45.10-AM.jp
Black Tap

Branding en volledige sociale media-marketing

Black Tap is een bekroonde ambachtelijke burgers and Beer-plaats, begonnen in Soho - New York, en is inmiddels ook gevestigd in onder andere Vegas, Disneyland, Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Koeweit, Singapore en Zwitserland. 

 

Eleven Percent ondersteunde Black Tap met merklokalisatie en positionering in de VAE-markt in 2017. We creëerden branded content voor alle lopende marketing- en advertentiecampagnes en deden daarnaast het design voor het merkmateriaal. Naast branding en design had Eleven Percent het totale social mediabeheer van Black Tap in handen. We bedachten en voerden de maandelijkse strategie uit, samen met het moederbedrijf van Black Tap in New York en het marketingkantoor in Dubai. Belangrijk was ook het bouwen van een maandkalender met de visuals, teksten en dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse advertentiecampagnes.

 

We voerden ook maandelijkse onderzoeken en analyses uit naar de kwaliteit van de betrokkenheid en de duurzaamheid van het merk. Op basis van die informatie beslisten we over het budget en de inhoud voor de campagnes op sociale media. We zijn erin geslaagd om een communitygevoel op te bouwen en te ontwikkelen, door inhoud te creëren die mensen willen zien en door de interacties met klanten met een persoonlijke touch aan te passen. Black Tap groeide snel in de VAE-markt: van één winkel in 2017 in het Jumeirah Al Naseem-hotel naar vijf winkels in het land, twee in Koeweit en een in Bahrein in 2019.

 

We kunnen zeggen dat Eleven Percent alle sociale mediamarketing en -beheeractiviteiten voor Black Tap-winkels in de MENA met succes – en plezier in de fijne samenwerking - heeft uitgevoerd. Alle Instagrampagina's van Black Tap die we beheren, zijn nu geverifieerd en worden als uniek en authentiek bevonden. Black Tap werd in 2019 door TimeOut uitgeroepen tot het beste Noord-Amerikaanse en Caraïbische restaurant in Dubai.

Fotocredits: Black Tap Dubai